rautamalmi

Sääntö 506 (c) Yksityinen sijoitusrahoitus, vähintään 3 miljoonaa kappaletta, enintään 100 miljoonaa kappaletta, CDN 0,05 dollaria yksikköä kohden, jokainen osake 1 kantaosake ja yksi kahden vuoden takuu ostaa 0,15 CDN kantaosakkeelta yhdessä yksityisen osakeannin kanssa virtaa osakkeiden kautta vähintään 2 miljoonan yksiköiden läpi, enintään 100 miljoonaa yksikköjen läpi, Kanadassa, 0,08 CDN / yksikkö, jokainen yksikkö koostuu yhdestä osakeannista ja yhdestä kahden vuoden takuusta ostaa läpi kantaosake 0,20 dollaria CDN / osake. Tällä hetkellä 260 miljoonaa osaketta on laskettu liikkeeseen alla luetelluille hankituille asiakkaille. Jos suurin yksityinen sijoitus on suoritettu, listattuna on 460 miljoonaa osaketta ja haetaan arvopapereiden listaamista. Yhteyshenkilö tarjoamaan asiakirjoja ja lisätietoja.

TesLa Metals Ltd., Kehittäminen

-Kuusi (6) historiallista, ei 43-101 -standardia. Rautatapahtumat on lueteltu Quebecin kaivosministeriön FER EN QUEBEC (IRON IN QUEBEC) -julkaisussa 1970--1970. Luettelossa luetellaan kaikki 6, keskimäärin yli 700 miljoonaa tonnia + 32% rautaa Labradorin kaukalossa, jossa on muita vastaavia kaivoksia, joita on louhittu 1950-luvulta lähtien, ja jossa rautatiekuljetus kuljettaa louhittua rautamalmia yli 930 kilometrin päässä Sept ILLes -satamaan Quebeciin. TesLa Metals Ltd: n kuusi historiallista esiintymää tarvitsee 200 kilometriä tie- ja rautatieliikennerahoitusta raudan siirtämiseen, eikä se voi käyttää olemassa olevia eteläisiä satamia. Presidentti Biden ilmoitti haluavansa varmistaa Arktisen alueen ja muiden Pohjois-Amerikan pohjoisten rajojen partioinnin, joten Kuujjuaq on historiallinen merivoimien ja sukellusveneiden satama. Se auttaa mahdollisesti kehittämään TesLa Metals Ltd. vaativat poraamista lujuuksien ja vetoisuuksien vahvistamiseksi ja vetoisuuksien lisäämiseksi, joihin suurin osa yksityissijoituksen rahoituksesta käytetään.

- Kaksi (2) historiallista rautakaivosta, ei standardia 43-101, joka sijaitsee Quebecissä.

-Yksi (1) historiallinen, ei 43-101 -standardin mukainen mangaani, joka löydettiin Quebecistä 1940-luvun lopulla, historiallisella tuotannolla.

-Yksi (1) historiallinen, ei standardi 43-101, nikkelin esiintyminen vieressä olevan kaivoksen vieressä sallittu nikkelikaivos Quebecissä.

- useita Quebecissä sijaitsevia litiumnäkymiä, mukaan lukien maan lähellä oleva Pallinghurst.com Nemaska ​​Lithium Whabouchi -kaivos, "Pallinghurst-konserni on tehnyt yhteistyötä Quebecin hallituksen kanssa Nemaska-litiumin hankinnassa. Nemaska ​​sijaitsee Quebecissä Kanadassa ja siitä tulee kriittinen akkukäyttöisen litiumhydroksidin tuottaja. "

-Yksi historiallinen Pohjois-Quebecin IRON-tapahtuma myydään Iron Token -salaukselle.


RAUTA QUEBECISSA - Rauta litium-rautafosfaatti EV -paristoille

Quebec on maailmankuulu rautamalmintuottaja, jonka Labrador-kouru on toimittanut rautaa maailmalle 1950-luvun alusta lähtien.

TesLa Metals Ltd., omistaa 100%: n osuuden kuudesta (6) historiallisesta, ei 43-101 -standardista, 1940-luvun lopulta löydetyistä ja poratuista rautatapahtumista, jotka kaikki on raportoitu Quebecin hallituksen FER (IRON) -julkaisussa (1970) ja vastaavissa historiallisissa raporteissa , poraus syvyyteen, resursseilla, jotka eivät ole 43-101-standardeja, koska 43-101 pantiin täytäntöön 1990-luvun lopulla.

Löytävät yritykset olivat historiallisia kaivostyöntekijöitä nykyisistä ja aikaisemmista rautakaivoksista Quebecissä ja Labrador Newfoundlandissa, ja porasivat tapahtumia ja toimittivat arviointiraportit Quebecin hallitukselle säilyttääkseen etsintäoikeudet tuolloin myönnettyihin nimikkeisiin, myöhemmin Quebecin hallitukseen. julkaisi raportit luottamuksellisen ajanjakson päättymisen jälkeen lakien mukaan.

Kaksi (2) rautatapahtumaa 8 km: n päässä toisistaan, yhteensä yli 450 miljoonaa tonnia rautaa + 32% rautaa, vain 150 km: n päässä Quebecin nykyisestä satamakaupungista, mutta ilman nykyistä tie- tai rautatieinfrastruktuuria. Historialliset metallurgian raportit osoittavat yksinkertaisen keskittymisen + 62%: iin rautaa, ja historiallisen kaivosyhtiön raportissa on esitetty karkeat arviot kaivos-, rautatiekuljetuksista ja satamakustannuksista.

Muut neljä (4) rauta-ainetta muilla klusterialueilla 100 km: n säteellä kahdesta yllä olevasta (2) esiintymästä ja noin 200 km: n päässä samasta olemassa olevasta Quebecin rannikkokaupungista ja satamasta.

TesLa Metals omistaa sataprosenttisen osuuden kahdesta (2) Quebecissä sijaitsevasta historiallisesta, ei 43-101 -standardin mukaisesta IRON-kaivoksesta, joista yksi on äskettäin nykyisen Quebecin rautakaivoksen omistama ja tutkima, TSE: n listattu Champion Iron Limited, joka menetti omistuksensa historialliselle kaivokselle. ja TesLa Metals Ltd: n ostama. Lac Jeannine tuotti yli 265 miljoonaa tonnia rautamalmia, joka ei täytä 43–101 -standardeja, ja Arcelor Mittal oli Quebecin hallituksen voittanut tarjoaja kaivamaan rautatie- ja mangaanijätteet muilla omistusoikeuden haltijoilla. Toinen rautakaivos, Hilton Mine, joka sijaitsee Etelä-Quebecissä, tuotti yli 55 miljoonaa tonnia rautamalmia, joka ei täytä 43–101 -standardeja, ja ilmoitettu +43 miljoonaa tonnia rautamalmia oli olemassa sulkemisen yhteydessä, ei-43–101-standardeja.


TesLa Metals omistaa 100% kiinnostuksen historiallisesta mangaanitapahtumasta, joka esiintyy manganiitin muodossa, joka on mangaanin oksidi, joka muodostuu maailman valtamerissä kyhmyinä. Tällä hetkellä useilla kaivosyhtiöillä on maailmanlaajuisesti offshore-vuokrasopimuksia tietyillä maailman alueilla tutkiakseen merenpohjassa olevia mangaani- / manganiittisolmukkeita, mutta TesLa Metalsin manganiittiesiintymä esiintyy maalla, se on rajattu aikaisemmilla porauksilla ja St. Lawrence yhdessä muun sedimenttigeologian kanssa, jolla on merkittäviä ja suuria suolavaroja, tekee tästä kaikesta TesLa Metalsista mahdollisen maailman toimittajan huomattavasti halvemmalla kuin mahdolliset merenpohjan kaivostyöläiset. TesLa Metals Ltd., historiallinen Manganite-esiintymä sijaitsee saarella St. Lawrence -merellä Quebecissä. Saari sallii jo suolan louhinnan.

Mangaanikaivos louhittiin 1940-luvun lopulla jonkin aikaa, ei standardien 43-101 mukaan, ja siihen on porattu muita kuin 43-101 -standardeja, joiden arvot on julkaistu 1940- ja 1950-luvuilla, ei 43-101, 34000 tonnia keskimäärin 5,9 Mm% - raportoitiin vuonna 1948 Quebecin hallituksen online-tietojärjestelmän ja vastaavien historiallisten raporttien mukaan.


TesLa Metals omistaa sataprosenttisen osuuden mahdollisesta maasta Pallinghurst.com Nemaska -litiumkaivoksen vieressä Quebecissä. Kohde on pegmatiitin isännöimä litium, samanlainen kuin viereinen kaivoslupa, TesLa Metals Ltd: n kanssa, joka sijaitsee 2 kilometrin päässä kaivosluvasta, eikä historiallista työtä ole osoitettu tapahtuneen tällä kentällä. Pallinghurst.com omisti Nemaska Lithium -verkkosivustonsa verkkosivuillaan "... Whabouchin kaivos Québecissä, Kanadassa, yksi maailman rikkaimmista litium-spodumeeniesiintymistä sekä määrällisesti että laadultaan ...".


TesLa Metals Ltd. omistaa 100%: n koron ja 1%: n bruttisulaton rojaltin Baby Baby Baby -kullanäkymässä, joka sijaitsee 8 km Timminsista pohjoiseen, Ontarion lentokenttä. Baby Baby Baby -kullanäkymässä on kaksi historiallista porareikää, jotka Dome Mines valmisti vuonna 1973 ja testasi Turamin poikkeavuuksia. Kaksi reikää, 790 jalan etäisyydellä toisistaan, leikkaavat Timminsin kulta-isäntägeologian usean jalan sieppaukset ja palauttivat matala-arvoiset kulta-arvot. Kaksi reikää ei koskaan testattu uudelleen eikä lisäporausta kullan mineralisaation laajuuden määrittämiseksi. Placer osti myöhemmin Dome Minesin Placer Domeeksi, lippulaivakaivoksena Dime Mine, joka sijaitsi Timminsissa ja joka löydettiin vuonna 1908 ja tuotti yli 23 miljoonaa unssia kultaa sulkeutumiseen vuonna 2016.


TesLa Metals omistaa 100%: n koron, johon sovelletaan 1%: n bruttosulaton rojaltia historiallisilla rodiumin pintanäytteenototuloksilla, jotka tuottavat yli 100 ppb rodiumia suurella alueella, 2 km x 1 km, Quebecin hallitus. Alueella ei ole koskaan tehty porauksia.

Ryhmä yksi - noin 150 km Kuujjuaq Quebecistä, 500 km GLENCORE-kaivoksista etelään.

Kaksi tapahtumaa 8 km: n päässä toisistaan.

Colline Gossanin alueet nro 1 ja nro 2, sijaitsevat Quebecissä, Kanadassa, noin 150 km lounaaseen Kuujjuaqista, Quebecistä, ilman tie- tai rautatieyhteyksiä, vain helikopteripääsy, Virallinen julkaisu Gouvernment Du Quebec, Ministeres Des Richesses Naturelles, suunta Generale des Mines, Etude Speciale 12, FER EN QUEBEC, IRON IN QUEBEC, Special Study 12, sivu 118-119, julkaistu vuonna 1971, luetellaan ei-43-101-yhteensopivat mineraalit 176620000 tonniksi, lueteltu seuraavasti, Gossen Hill nro 1: 114,47 Mt à 24,0% Fe, 1,50% Mn et 34,70% de matières liukenemattomia (liukenematon materiaali); Gossen Hill no 2: 62,15 Mt à 33,0% Fe, 2,60% Mn et 34,30% de matières liukenemattomat (liukenematon materiaali), tiedot ovat historiallisia ja ennen 43-101, eikä niihin voida luottaa , ja tarjotaan vain tiedotustarkoituksiin. Historialliset tapahtumatiedot ja yleinen geologia on lueteltu GESTIM Online Interactive -kartalla, ja Quebecin hallitus on listannut sen Gite / Talletukseksi, jonka arvioitu vetoisuus on samassa GESTIM-järjestelmässä. Isäntägeologia on lueteltu Lake Superior -muodostuksena. Metallurgiatyö saatiin päätökseen tässä ja tapahtuma 8 km päässä, lueteltu alla. Metallurgiatyön tuloksena Fe-konsentraatti oli + 62%. Kuujjuaqin kaivoksen, miinapaikkojen, tien ja rautateiden sekä satamarakennusten kalliit kustannukset saatiin myös päätökseen, kun otetaan huomioon sekä tämä alue että alla lueteltu alue, sekä metallurgian raportti että karkeiden kustannusten arviointiraportti ovat ennen 43-101 -standardeja.

Colline Old Red (vyöhykkeet 1 ja 2) sijaitsee 5 km etelään Colline Gossanin vyöhykkeistä nro 1 ja nro 2. Colline Old Red (vyöhykkeet 1 ja 2) sijaitsevat Quebecissä, Kanadassa, noin 155 km lounaaseen Kuujjuaqista, Quebecistä, ilman tie- tai rautatieyhteyksiä, vain helikopteripääsy, Virallinen julkaisu Gouvernment Du Quebec, Ministeres Des Richesses Naturelles, Direction Generale des Mines, Etude Speciale 12, FER EN QUEBEC, IRON IN QUEBEC, Special Study 12, page 122 (sic 118), julkaistu vuonna 1971, luetellaan läsnä olevat ei-43-101-mineraalit 251803000 tonnina, luetellaan seuraavasti, Old Red nro 1: 150,03 Mt à 24,50% Fe, 1,52% Mn et 29,82% de matières liukenematon (liukenematon materiaali); Vanha punainen nro 2: 101 773 000 t à 32,70% Fe, 2,21% Mn et 35,35% de matières liukenematon. (Liukenematon materiaali), tiedot ovat historiallisia ja ennen 43-101 -standardeja, eikä niitä voida johon vedotaan, ja se toimitetaan vain tiedotustarkoituksiin. Historialliset tapahtumatiedot ja yleinen geologia on lueteltu GESTIM Online Interactive -kartalla, ja Quebecin hallitus on listannut sen Gite / Talletukseksi, jonka arvioitu vetoisuus on samassa GESTIM-järjestelmässä. Isäntägeologia on lueteltu Lake Superior -muodostuksena.
RYHMÄ 2

Lac de l'Hématite-Nord sijaitsee Quebecissä, noin 200 km lounaaseen Kuujjuaqista Quebecissä. Ainoa pääsy projektiin on helikopteri. GESTIM-interaktiivisessa online-kartassa ja GESTIM-tiedoissa Lac de l ”Hematite-Nord luetellaan Indice Travaille / työstettyinä talletuksina ja luetellaan ei-43-101-tapaukset, joiden vlaue ennen 43-101 on 36800000 tonnia, todennäköisiä (todennäköinen) , kuten on lueteltu historiallisessa raportissa GM 24336. Isäntägeologia on listattu Lac Superieurin (Superior Lake) muodostumana. Historiallisiin tietoihin ei voida luottaa, ja ne toimitetaan vain tiedotustarkoituksiin.

Lac de L'Hematite Sud sijaitsee Quebecissä noin 7 km Lac de L'Hematite Nordista etelään, ja sinne pääsee vain helikopterilla. GESTIM-interaktiivisessa online-kartassa ja GESTIM-verkkotiedoissa luetellaan raportti GM 20031 lähteenä muille kuin 43–101 ilmoitetuille materiaaleille, joiden luettelossa on 87990000 tonnia todennäköistä materiaalia. Työ ja raportit ovat ennen 43–101, ja ne paljastetaan vain tiedotustarkoituksiin, eikä niihin pitäisi luottaa.

Lac Junction sijaitsee Quebecissä noin 5 km itään kaakkoon Lac de L'Hematite Nordista. Pääsy tapahtuu helikopterilla. GESTIM-interaktiivisessa online-kartassa ja GESTIM-verkkotiedoissa GM 20031 -raporttimateriaalin luettelo on 22150000 tonnia, ja työ ja tiedot ovat aikaisempia kuin 43-101 ja toimitetaan vain tiedoksi. Tietoihin ei pidä luottaa.


RYHMÄ 3

Lac Irony Sijaitsee Quebecissä, Kanadassa, noin 175 km luoteeseen Kuujjuaq Quebecistä. Pääsy tapahtuu vain helikopterilla. GESTIM Interactive Map Online -luettelossa Lac-ironia ilmoitetaan indikaattorina / työstettyinä talletuksina, ja tietoluetteloissa historiallisen teoksen esiintyminen on 101800000 tonnia, raportin GM 26883, 1970 raportoimalla arvo (ennen 43-101) todennäköisinä ( todennäköinen) ja luetellaan seuraavat historialliset arvosanat GESTIM-tietosivulla, 39,60% Fe-liukoista ja 26,40% Fe-magneettista (teneurs maximales des échantillons analysés). Lac-ironia on lueteltu myös virallisessa julkaisussa Gouvernment Du Quebec, Ministeres Des Richesses Naturelles, Direction Generale des Mines, Etude Speciale 12, FER EN QUEBEC, IRON IN QUEBEC, Special Study 12, page 119, julkaistu vuonna 1971, luetellaan -43-101 -yhteensopivaa mineraalia 87 768 760 tonnina. Tiedot ovat historiallisia ja ennen 43-101 -standardeja, eikä niihin voida luottaa, ja ne toimitetaan vain tiedotustarkoituksiin. Historialliset tapahtumatiedot ja yleinen geologia on lueteltu GESTIM Online Interactive -kartalla, ja Quebecin hallitus on listannut sen Gite / Talletukseksi, jonka arvioitu vetoisuus on samassa GESTIM-järjestelmässä. Isäntägeologia on lueteltu Lake Superior -muodostuksena.


HISTORISET Rautamiinat

Mine du Lac Jeannine sijaitsee Quebecissä reitillä 389 ja noin 40 km Lac Aubrey -projektista etelään. Mine du Lac Jeannine tuotti noin 265 miljoonaa tonnia rautamalmia vuosina 1961–1976. Tiedot ovat ennen 43–101 -standardeja, eikä niihin voida luottaa, ja ne julkaistaan ​​tiedoksi. Champion Iron Limitedillä on maata vierekkäin, ja se omisti aiemmin TESLA METALS LTD: n omistamat miinat, mutta Champion ei toimittanut vaadittavaa työtä nimikkeistä ylläpitääkseen nimikkeitä. Arcelor Mittal sai myös raudan ja mangaanin kaivosoikeudet noin 2 km: n päässä TESLA METALS LTD: n omistamista vaununimikkeistä sijaitsevasta rautakaivosjätepaalusta.

Mine Hilton (Bristow) sijaitsee Quebecissä, linjan 148 ulkopuolella. Vuosina 1958–1977 Mine Hilton (Bristow) tuotti 57 751 000 tonnia rautamalmia, kuten GESTIM Online Interactive Map -sivustolla kerrotaan. GESTIM Online -tietoluetteloissa raportoidaan GM 07632, joka on kirjoitettu ennen 43-101 -raportointistandardeja ja joka on julkaistu täällä vain tiedoksi, että aineessa on keskimäärin 43000000 tonnia 23% rautaa.